امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۲۸
صفحه اصلی » _آخرین اخبار »
سرویس: _آخرین اخبار، تاریخ: 30/بهمن/1394 - 19:33

ماهی سوخاری تنوری – چترنگ

آکاایران:   ماهی سوخاری تنوری – چترنگ ماهی سوخاری تنوری – چترنگ -آکاماهی سوخاری تنوری – چترنگ -آکا آکاایران: ماهی سوخاری تنوری   مواد لازم برای تهیه ماهی سوخاری تنوری به گزارش آکاایران: ماهی بدون استخوان   ۸۰۰گرم آرد گندم ...

آکاایران:  

ماهی سوخاری تنوری – چترنگ

ماهی سوخاری تنوری – چترنگ -آکاماهی سوخاری تنوری – چترنگ -آکا

آکاایران: ماهی سوخاری تنوری

 

مواد لازم برای تهیه ماهی سوخاری تنوری

به گزارش آکاایران: ماهی بدون استخوان   ۸۰۰گرم

آرد گندم    ۱ پیمانه

تخم مرغ   ۲ عدد

پودر پنیر پارمزان    ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

لیمو تازه    ۶ عدد

جعفری تازه    ۱۵ الی ۲۰ شاخه

روغن زیتون    ۲ قاشق غذاخوری

ماست موسیر    ۱ پیمانه

سس مایونز    ۲ قاشق غذاخوری

خیار شور    ۸ عدد

ترشی فلفل   ۱ قاشق غذاخوری

نان تست    ۵ الی ۶ عدد

پنیر موزارلا ۱ بسته

 

مزه دار کردن ماهی 

اول باید ماهی را مزه دار کنیم ، برای این کار آب ۴ عدد از لیموها را گرفته و به ماهی اضافه میکنیم سپس نیمی از روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل به ماهی اضافه کرده و با دست ماهی ها را زیر و رو میکنیم تا کاملا به مواد آغشته شود و در کناری میگذاریم تا مزه دار شود  . حالا به سراغ تهیه پودر سوخاری میرویم.

 

طرز تهیه پودر سوخاری

نان های تست را در غذا ساز ریخته تا پودر شود ، قبل ازین که کاملا پودر شود جعفری را اضافه نموده و دوباره دستگاه را روشن میکنیم تا نان ها کاملا پودر شوند .

آرد سوخاری آماده شده را در ظرفی ریخته  و پودر پنیر پارمزان را به آن اضافه میکنیم و بعد از آن نیمی از بسته پنیر موزارلا به مواد اضافه کرده و بدون این که فشار دهیم  مواد را مخلوط میکنیم .

 

طرز تهیه ماهی سوخاری تنوری

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و اینقدر با چنگال هم میزنیم تا کمی حباب روی آن دیده شود.

تکه های ماهی که حالا مزه دار شده اند را اول درون آرد زده سپس درون تخم مرغ و پس از آن درون پورد سوخاری خانگی که تهیه کرده ایم  و پس از آن درون سینی فر قرار میدهیم .

سینی را کف فر گذاشته با حرارت دو طرفه ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.

 

ماهی سوخاری تنوری – چترنگ

دستور تهیه سس ماهی سوخاری تنوری

ترشی فلفل ، خیار شور ،  مایونز ، ماست موسیر ، نیمی از روغن زیتون و آب دو عدد لیمو را درون غذاساز ریخته و با هم مخلوط میکنیم .

 

نکات :

این ماهی به جای این که در روغن سوخاری شود در فر سوخاری شده و کاملا یک غذای رژیمی محسوب میشود .

البته ترفندی در این روش آشپزیاستفاده شده که باعث میشود کودکان به خوردن ماهی ترغیب شوند . چون بچه ها هم به غذای سوخاری علاقمندند و هم پنیر را دوست دارند .

افراد گیاهخوار هم میتوانند از همین روش برای سوخاری کردن کدو و بادنجان استفاده نمایند .

مزه دار کردن ماهی با لیمو باید در مدت زمان کوتاهی انجام شود ، چون لیمو اسید بوده و در طولانی مدت تمام بافت ماهی را از بین خواهد برد.

اگر این غذا را برای کودکان تهیه میکنید از ترشی فلفلی برای سس استفاده کنید که تند نباشد.

 

گرداوری : چترنگ

 

 

 

ماهی سوخاری تنوری – چترنگ

غذاهای رژیمی انواع غذای رژیمی –

ماهی سوخاری تنوری – چترنگ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.