امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۳۲
صفحه اصلی » _آخرین اخبار »
سرویس: _آخرین اخبار، تاریخ: 30/بهمن/1394 - 19:33

چیکن تندروی هندی – چترنگ

آکاایران: چیکن تندوری یکی از غذاهای سنتی هندی است که از قدیم در هند با ادویه تندوری مرغ را مزه دار میکرده اند و در تنور میپختند و ما امروز آموزش این غذای سنتی را برای شما تهیه دیدیم و ...

آکاایران: چیکن تندوری یکی از غذاهای سنتی هندی است که از قدیم در هند با ادویه تندوری مرغ را مزه دار میکرده اند و در تنور میپختند و ما امروز آموزش این غذای سنتی را برای شما تهیه دیدیم و البته به جای این که مرغ را در تنور بگذاریم در فر میپزیم البته اگر به تنور دسترسی داشته باشید غذایتان مطمعنا طعم عطر و بوی خیلی بهتری پیدا خواهد کرد . در این دستور از ترکیب ادویه های تشکیل دهنده ی تندروی استفاده نموده اند که شما میتوانید به جای انها ادویه تندوری را به صورت آماده از بازار تهیه کنید .

چیکن تندروی هندی – چترنگ

چیکن تندروی هندی – چترنگ -آکاچیکن تندروی هندی – چترنگ -آکا

آکاایران: چیکن تندروی هندی
مواد لازم چیکن تندروی هندی

به گزارش آکاایران: ران مرغ    ۲ تکه

ماست چکیده    ۳ ق غ

خمیر زنجبیل  یا زنجبیل خرد شده  ۱ ق چ

خمیر سیر یا سیر خرد شده   ۱ ق چ

پودر پاپریکا     ۱ ق غ

پودر فلفل چیلی     ۱ ق چ

پودر زیره سیاه    نصف ق چ

زردچوبه    ۱ ق چ

فلفل سیاه     ۱ ق چ

نمک    نصف ق غ

لیموی تازه    ۱ عدد بزرگ

هویج یا سایر سبزیجات دلخواه   به مقدار لازم

طرز تهیه چیکن تندروی هندی

روی تمام سطح مرغ برشهای عمیقی ایجاد کنید تا مواد سس به داخل گوست مرغ هم نفوذ کنند و خوش طعم ترش کنند ولی نه به اندازه ای که باعث جدا شدن گوشتها از هم شود .

کمی پاپریکا را به همراه کمی نمک و کمی آب لیمو خمیر کرده و بین برشهایی که روی مرغ ایجاد کرده ایم میکشیم تا مزه دار شود .

چیکن تندروی هندی – چترنگ

برای تهیه سس : ماست ، پاپریکا ، فلفل قرمز ، زردچوبه ، زیره ، آب لیمو ، سیر خرد شده ، زنجبیل  را با هم مخلوط نمایید .

مرغ را به سس آغشته کنید و ۳ ساعت بگذارید در یخچال استراحت کند .

یک ظرف پیرکس را برای فر آماده کنید و برای این که مرغ به کفش نچسبد میتوانید از سبزجاتی مثل هویج ، کرفس ، پیاز و فلفل دلمه به صورت درشت خرد شده یا حلقه ای در کف ظرف استفاده کنید سپس مرغها را روی آنها بگذارید .

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و مرغ را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید بپزد . بعد از پخت تکه های مرغ را کمی روی تابه گریل کنید یا تفت دهید تا رنگ و عطر بهتری بگیرد .

گرداوری : چترنگ . به خانه برمیگردیم

چیکن تندروی هندی – چترنگ

غذاهای اروپایی –

چیکن تندروی هندی – چترنگ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.