امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۲۹
صفحه اصلی » _آخرین اخبار »
سرویس: _آخرین اخبار، تاریخ: 30/بهمن/1394 - 21:00

ترفندها و آموزش پخت مارمالاد پرتقال خوشرنگ و خوشمزه – چترنگ

آکاایران:   ترفندها و آموزش پخت مارمالاد پرتقال خوشرنگ و خوشمزه – چترنگ ترفندها و آموزش پخت مارمالاد پرتقال خوشرنگ و خوشمزه – چترنگ -آکاترفندها و آموزش پخت مارمالاد پرتقال خوشرنگ و خوشمزه – چترنگ -آکا آکاایران: ترفندها و آموزش ...

آکاایران:  

ترفندها و آموزش پخت مارمالاد پرتقال خوشرنگ و خوشمزه – چترنگ

ترفندها و آموزش پخت مارمالاد پرتقال خوشرنگ و خوشمزه – چترنگ -آکاترفندها و آموزش پخت مارمالاد پرتقال خوشرنگ و خوشمزه – چترنگ -آکا

آکاایران: ترفندها و آموزش پخت مارمالاد پرتقال خوشرنگ و خوشمزه

 

مواد لازم مارمالاد پرتقال

فیله پرتقال     ۲۵۰ گرم

به گزارش آکاایران: شکر     ۳۵۰ گرم – ۵۰۰ گرم

پودر ژلاتین    ۱ ق چ

جوهر لیمو    یک هشتم ق چ

 

طرز تهیه مارمالاد پرتقال

پرتقال ها را شسته پوست بگیرید پره های پرتقال را از هم جدا کرده پوست نازک دورشان را بگیرید و فیله های پرتقال را آماده کنید .

فیله و شکر را مخلوط نموده با میکسر یا گوشت کوب برقی پوره کنید و چند ساعتی در یخچال بگذارید بماند تا کاملا آب بیندازد و هر یک ساعت یک بار کمی زیر و رویش کنید اگر این کار را نکنید پرتقال ها بعد از پخت آب می اندازند و باعث ترشیدگی یا کپک زدن مارمالاد خواهد شد .

ترکیب شکر و پرتقال را روی حرارت متوسط به بالا با در باز بگذارید حدود ۱۵ دقیقه بجوشد تا قوام بیاید  .

اگر حرارت کم باشد رنگ مامالاد به علت طولانی شدن زمان جوشیدن  تیره خواهد شد .

بعد ازین که مامالاد قوام آمد جوهر لیمو را اضافه کنید تا براق شود . پودر ژلاتین را هم اضافه کرده حرارت را خاموش کرده هم بزنید تا ژلاتین حل شود .

بعد از سرد شدن میتوانید مارمالاد را داخل شیشه در بسته نگهداری نمایید .

برای این که مارمالاد پرتقالتون تلخ نشه بهتره از پرتقال بم استفاده کنید چون پرتقال شمال بعد از جوشیدن تلخ میشه .

گرداوری : چترنگ . به خانه برمیگردیم

 

ترفندها و آموزش پخت مارمالاد پرتقال خوشرنگ و خوشمزه – چترنگ

انواع مربا کمپوت مارمالاد –

ترفندها و آموزش پخت مارمالاد پرتقال خوشرنگ و خوشمزه – چترنگ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.