امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۴۵
صفحه اصلی » _آخرین اخبار »
سرویس: _آخرین اخبار، تاریخ: 30/بهمن/1394 - 21:33

ماهی انگشتی برشته – چترنگ

ماهی انگشتی برشته – چترنگ ماهی انگشتی برشته – چترنگ -آکاماهی انگشتی برشته – چترنگ -آکا آکاایران: ماهی انگشتی برشته آکاایران: مواد لازم ماهی انگشتی برشته فیله ماهی    ۲۰۰ گرم   ( برای هر۱ نفر ) به گزارش آکاایران: سیب ...

ماهی انگشتی برشته – چترنگ

ماهی انگشتی برشته – چترنگ -آکاماهی انگشتی برشته – چترنگ -آکا

آکاایران: ماهی انگشتی برشته
آکاایران: مواد لازم ماهی انگشتی برشته

فیله ماهی    ۲۰۰ گرم   ( برای هر۱ نفر )

به گزارش آکاایران: سیب زمینی     ۱ عدد

آرد برنج      ۱ کیلو

پودر زده تخم مرغ      ۴۰ گرم

فلفل سفید      ۱۵ گرم

بکینگ پودر     ۱ ق چ

پودر سیر    ۱ ق چ

زعفران آب کرده    ۱ ق چ

سودا   ( آب گازدار )      به میزان لازم

روغن مایع    به میزان لازم

ماهی انگشتی برشته – چترنگ

 

طرز تهیه ماهی انگشتی برشته

سیب زمینی را داخل فویل پیچیده و داخل فر به صورت تنوری بپزید.سپس تکه کرده و با کمی نمک ، فلفل سیاه و وپودر سیر و کمی آب لیمو ترش تازه تفت دهید.

برای تهیه خمیر سوخاری آرد برنج ، پودر زده تخم مرغ ، بکینگ پودر ، فلفل سفید و نمک را با هم مخلط کرده و آب گازدار را با به حدی اضافه کرده که خمیر رقیقی بدست آید که وقتی چنگال را درون آن میزنید کاملا به آن بچسبد.در انتها زعفران را اضافه کنید.

خمیر را یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

فیله های ماهی را به اندازه ی انگشتی یا نصف کردن قطر فیله برش بزنید و با پودر سیر ، کمی زعفران ؛ آب لیمو ، نمک و فلفل سیاه  مزه دار کنید.

ماهی را داخل آرد برنج سپس خمیر بزنید و در روعن فراوان سرخ کنید بهتر است با دست یا کف گیر کمی ماهی را داخل روغن نگه دارید تا سبک شود و سپس در روغن رها کنید که به کف ظرف نچسبد.

 

ترفندهای پخت ماهی انگشتی سوخاری

آب گازدار و پودر زرده تخم مرغ تاثیر زیادی در ترد و چیپسی شدن مواد سوخاری دارند و در صورت در دسترس نبودن میتوانید حذف کنید فقط کیفیت کار پایین خواهد آمد.

برای این غذا باید از ماهی های جنوب بدون تیغ استفاده کنید.مثل کفچک و هامون

ماهی اگر در روغن زیاد سرخ شود کمتر روغن جذب میکند.

بهتر است حرارت را بعد از داغ شدن روغن کم کنید که نسوزد و بتوانید دوباره استفاده کنید.

گرداوری:چترنگ.به خانه برمیگردیم

ماهی انگشتی برشته – چترنگ

آموزش پخت انواع غذا با آکا –

ماهی انگشتی برشته – چترنگ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.