امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۴۱
صفحه اصلی » _آخرین اخبار »
سرویس: _آخرین اخبار، تاریخ: 30/بهمن/1394 - 23:00

پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت!!

پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت پیتزا,پیتزا بادمجان,طرز تهیه پیتزا بادمجان,انواع پیتزا آکاایران: پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت!! آکایران :پیتزا یکی از خوش طعم ترین غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد. این بار یک پیتزای خوش طعم ...

پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت

پیتزا,پیتزا بادمجان,طرز تهیه پیتزا بادمجان,انواع پیتزا

آکاایران: پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت!!

آکایران :پیتزا یکی از خوش طعم ترین غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد. این بار یک پیتزای خوش طعم و متفاوت با بادمجان درست کنید.

پیتزا بادمجان

بنا به گزارش آکاایران : طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.

 

مواد لازم  برای پیتزای بادمجان

 کدو سبز : 3 عدد بادمجان متوسط : 3 عددسیب زمینی : 5 عددپیاز بزرگ : 1 عددروغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات : ¾ فنجان گوجه فرنگی کوچک : 1 کوچکتخم مرغ : 2 عددکره : 1 قاشق غذاخوریپودر سوخاری : 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل : به میزان لازمزرد چوبه : نصف قاشق چای خوری 

 

طرز تهیه : 

پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار می گذاریم.

سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.

تابه ای را گرم می کنیم و کمی روغن می ریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه می ریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ می کنیم.

 

 

پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت

آموزش پخت انواع پیتزا –

پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.