امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۱۹
صفحه اصلی » _آخرین اخبار »
سرویس: _آخرین اخبار، تاریخ: 1/اسفند/1394 - 1:00

پلو بادمجان هندی – چترنگ

پلو بادمجان هندی – چترنگ پلو بادمجان هندی – چترنگ -آکاپلو بادمجان هندی – چترنگ -آکا آکاایران: پلو بادمجان هندی آکاایران: مواد لازم پلو بادمجان هندی بادمجان دلمه ای    ۲ عدد بزرگ به گزارش آکاایران: برنج پخته     ...

پلو بادمجان هندی – چترنگ

پلو بادمجان هندی – چترنگ -آکاپلو بادمجان هندی – چترنگ -آکا

آکاایران: پلو بادمجان هندی
آکاایران: مواد لازم پلو بادمجان هندی

بادمجان دلمه ای    ۲ عدد بزرگ

به گزارش آکاایران: برنج پخته     ۲ پیمانه

نخو فرنگی     ۱ پیمانه بزرگ

گشنیز      ۱۰ شاخه

رب گوجه    ۱ ق غ سرپر

ادویه گرم ماسالا   ۱ ق غ سرخالی

زردچوبه    ۱ ق م سرپر

کنجد    ۱ ق غ سرپر

زنجبیل    ۱ ق چ

فلفل قرمز خشک   ۲ عدد

روغن زیتون    نصف استکان

کره   ۱ ق م

پلو بادمجان هندی – چترنگ
طرز تهیه پلو بادمجان هندی

بادمجان ها را  با پوست خرد کرده و ۲ ساعت در آب بگذارید بماند سپس در آبکش بریزید تا آبش کاملا گرفته شود. ( با این روش هم تلخی بادمجان گرفته میشود و هم کمتر روغن به خودش میکشد)

نخود فرنگی را حدود ۱۰ دقیقه بپزید.

تابه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود سپس روغن زیتون و کره را داخل تابه ریخته و رب گوجه فرنگی ، زنجبیل تازه ، زردچوبه ، ادویه ، کنجد را به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید و بلافاصله بادمجان ها و یک ملاقه آب اضافه کرده و کاملا با سس مخلوط  نموده و در ظرف را بگذارید.

بعد از ۲ دقیقه فلفل خشک خرد شده  ، نخود فرنگی را اضافه نموده و مخلوط کنید. سپس برنج را باسبزیجات مخلوط نموده و با حرارت کم به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه دم بگذارید.

برنج را که سرو کردید رویش برگهای گشنیز بریزید.

گرداوری:چترنگ.بهونه

 

 

 

پلو بادمجان هندی – چترنگ

غذاهای اروپایی –

پلو بادمجان هندی – چترنگ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.