امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۲۴
صفحه اصلی » _آخرین اخبار »
سرویس: _آخرین اخبار، تاریخ: 1/اسفند/1394 - 3:00

خورش آلو اسفناج با قارچ – چترنگ

خورش آلو اسفناج با قارچ – چترنگ خورش آلو اسفناج با قارچ – چترنگ -آکاخورش آلو اسفناج با قارچ – چترنگ -آکا آکاایران: خورش آلو اسفناج با قارچ آکاایران:   مواد لازم خورش آلو اسفناج با قارچ اسفناج     ...

خورش آلو اسفناج با قارچ – چترنگ

خورش آلو اسفناج با قارچ – چترنگ -آکاخورش آلو اسفناج با قارچ – چترنگ -آکا

آکاایران: خورش آلو اسفناج با قارچ

آکاایران:  

مواد لازم خورش آلو اسفناج با قارچ

اسفناج     ۱ کیلو

به گزارش آکاایران: روغن کنجد    ۴ ق س

پیازچه     ۴ ساقه

پیاز سفید      ۱ عدد

قارچ     ۱۵۰ گرم

پنیر سفید      ۱۰۰ گرم

آلو بخارا       ۱۲ عدد

نمک ، فلفل و زردچوبه ، آبلیمو و شکر

 

 

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با قارچ

آلو را از ۱ ساعت قبل خیس کنید.

ساقه های اسفناج را گرفته خرد کنید و در قابلمه با ۴ ق س روغن تفت دهید حدود ۲-۳ دقیقه .پیاز و پیازچه را که تفت داده اید به همراه زنجبیل و نمک و ادویه ها به اسفناج اضافه نمایید و کمی تفت دهید.

قارچها را حلقه کرده بدون روغن کمی تفت دهیدو به همراه آلو ها و ۱ پیمانه آب به خورش اضافه نمایید و نیم ساعت بگذارید روی حرارت بماند تا به هم مزه دهند در انتها ۵ دقیقه قبل از برداشتن خورش از روی حرارت شکر و کمی آبلیمو به سلیقه ی خودتان به خورش اضافه نمایید. با تکه های پنیر تزئین نمایید.

 

 

روش تهیه پنیر خانگی

یک لیتر شیر پرچرب را روی حرارت گذاشته به محض این که جوش آمد و خواست بالا بیاید حرارت را خاموش کرده  ۵ ق س آب لیموی تازه اضافه و مخلوط کنید . شیر دلمه شده را داخل پارچه ریخته و ۲۰ دقیقه رویش وزنه بگذارید تا آبش برود .

برای این که پنیر رنگی داشته باشید میتوانید پنیر را در آب اسفناج یا لبو بگذارید تا رنگ بگیرد.

گرداوری:چترنگ.سیمای خانواده

 

خورش آلو اسفناج با قارچ – چترنگ

آموزش پخت انواع غذا با آکا –

خورش آلو اسفناج با قارچ – چترنگ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.