امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۴۶
صفحه اصلی » _آخرین اخبار »
سرویس: _آخرین اخبار، تاریخ: 1/اسفند/1394 - 4:33

روش تهیه شامی نارنجی

روش تهیه شامی نارنجی روش تهیه شامی نارنجی -آکاآموزش آشپزی,پخت شامی نارنجی,تهیه شامی نارنجی,درست کردن شامی نارنجی,سایت آشپزی,شامی نارنجی,شامی هویج و دال عدس,طرز تهیه انواع شامی,طرز تهیه شامی عدس قرمز,مواد لازم برای شامی نارنجی,نحوه پخت شامی نارنجی,آشپزی,غذاهای محلی آکاایران:روش تهیه ...

روش تهیه شامی نارنجی

روش تهیه شامی نارنجی -آکاآموزش آشپزی,پخت شامی نارنجی,تهیه شامی نارنجی,درست کردن شامی نارنجی,سایت آشپزی,شامی نارنجی,شامی هویج و دال عدس,طرز تهیه انواع شامی,طرز تهیه شامی عدس قرمز,مواد لازم برای شامی نارنجی,نحوه پخت شامی نارنجی,آشپزی,غذاهای محلی

آکاایران:روش تهیه شامی نارنجی

آکاایران: این شیوه سرخ کردن غذاها با کنجد ، مخصوص ژاپنی هاست.

به گزارش آکاایران: مواد لازم برای تهیه شامی نارنجی :

 عدس قرمز ۱۲۵ گرم
 پیاز  ۱ عدد
هویچ ریز رنده شده  ۲۵۰ گرم
 پنیر چدار رنده شده ۱۰۰ گرم
آرد سوخاری ۱۵۰ گرم
* کنجد ۳۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد

* کنجد ( ولی من خیلی بیشتر ریختم. تقریبا نصفی آرد نصفی کنجد )

طرز تهیه شامی نارنجی :
عدس را با دو لیوان آب بگذارید بپزد تا نرم شود. هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد. اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه کنید. ولی در نهایت نباید آب داشته باشد بگذارید سرد شود. حالا با پیاز رنده شده و هویج رنده شده و چدار رنده شده و ۴۰ گرم از آرد سوخاری و نمک و فلفل آن را میکس کنید.

مخلوط کاملا نرمی بدست می آید ولی آنقدر خمیری نیست که بتواند به تنهایی فرم خودش را حفظ کند.

کنجد و آرد سوخاری را مخلوط کنید و تخم مرغها را هم با ۲ قاشق غذاخوری آب داخل یک کاسه بزنید تا یکنواخت شود.

با یک قاشق غذاخوری، یک قاشق از مخلوط کف دستتان بریزید و گلوله اش کنید ( اگر دستتان را مرتب خیس کنید ، به دستتان نمی چسبد) و بعد داخل تخم مرغ بغلطانید و بعد هم داخل کنجد. کمی با کف دست به آن فشار بدهید که پهن شود. همه را داخل یک سینی که کاغذ روغنی کف آن گذاشتید بچینید و برای نیم ساعت داخل فریزر بگذارید. می توانید در همین مرحله چند تا چند تا داخل زیپ لاک بسته بندی کنید و فریز کنید برای هر موقع که عجله داشتید و وقت غذا پختن ندارید. خیلی راحت از فریزر در بیاورید و مستقیما داخل روغن داغ سرخ کنید و نوش جان کنید)

حالا با روغنی که حسابی داغ شده، روی حرارت متوسط سرخشان کنید. هر طرف ۳ دقیقه. تا زمانی که طلایی شوند.

نارنجی شدن این کلوچه های نارنجی به خاطر نارنجی بودن هویج، نارنجی بودن عدس قرمز، نارنجی بودن پنیر چدار و بالاخره نارنجی بودن کنجد تست شده است.

روش تهیه شامی نارنجی

آموزش پخت انواع غذا با آکا –

روش تهیه شامی نارنجی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.