امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۳۳
صفحه اصلی » _آخرین اخبار »
سرویس: _آخرین اخبار، تاریخ: 1/اسفند/1394 - 5:00

روش تهیه کوفته قلقلی فرنگی

آکاایران: این کوفته های کوچک بسیار خوشمزه است و برای یک غذای مفید گزینه مناسبی است. روش تهیه کوفته قلقلی فرنگی روش تهیه کوفته قلقلی فرنگی -آکاآموزش آشپزی,درست کردن کوفته قلقلی,درست کردن کوفته قلقلی فرنگی,سایت آشپزی,طرز تهیه کوفته قلقلی,کوفته قلقلی,کوفته ...

آکاایران: این کوفته های کوچک بسیار خوشمزه است و برای یک غذای مفید گزینه مناسبی است.

روش تهیه کوفته قلقلی فرنگی

روش تهیه کوفته قلقلی فرنگی -آکاآموزش آشپزی,درست کردن کوفته قلقلی,درست کردن کوفته قلقلی فرنگی,سایت آشپزی,طرز تهیه کوفته قلقلی,کوفته قلقلی,کوفته قلقلی فرنگی,مواد لازم برای کوفته قلقلی,نحوه پخت کوفته قلقلی فرنگی,آشپزی,غذاهای فرنگی

آکاایران:روش تهیه کوفته قلقلی فرنگی

به گزارش آکاایران: مواد لازم جهت تهیه کوفته قل قلی فرنگی برای ۸ نفر :

تخم مرغ  ۱ عدد
 شیر  ۳/۴ پیمانه
 پنیر چدار رنده شده  ۱ پیمانه
 جو پرک  ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
گوشت کوبیده شده ۵۰۰ گرم
کچاب ۲/۳ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
خردل ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی :
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

۲- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل ۸ قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

۳- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

۴- بدون در آنها را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید.

روش تهیه کوفته قلقلی فرنگی

غذاهای اروپایی –

روش تهیه کوفته قلقلی فرنگی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.