امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۳۲
صفحه اصلی » سرآشپز »
سرویس: سرآشپز، تاریخ: 14/تیر/1395 - 11:50

زرشک پلو با بوقلمون

آیا می دانید گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی حجم گوشت در هنگام پخت بعکس گوشت مرغ گوساله/ گوسفند و ... کم نمی شودو در نهایت مرغ بعد از پختن 55%، گوشت 60% و بوقلمون 85% گوشت ...
زرشک پلو با بوقلمون

فود استار: آیا می دانید گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی حجم گوشت در هنگام پخت بعکس گوشت مرغ گوساله/ گوسفند و … کم نمی شودو در نهایت مرغ بعد از پختن 55%، گوشت 60% و بوقلمون 85% گوشت پخته به دست می آید؟

زرشک پلو با بوقلمون:

 

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج 4 پیمانه

سینه بوقلمون: 600 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 1 حبه

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای: 1 عدد

نمک ، فلفل، زردچوبه مقدار لازم

زرشک: یک قاشق غذاخوری

زعفران: مقداری

ابتدا گوشت سینه بوقلمون را با پیاز و سیر برای یک ساعت می خوابانیم. سپس مقداری روغن در قابلمه ریخته کمی که گرم شد نصف دیگر پیاز را خرد کرده و مقداری تف می دهیم. گوشت را به ان می افزاییم تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه ای و نمک و زردچوبه و فلفل را نیز درون قابلمه می ریزیم .

زرشک پلو با بوقلمون

زرشک پلو با بوقلمون

 

بعد از ده دقیقه اندازه یک لیوان آب با مخلوط رب را در قابلمه ریخته و میگذاریم روی شعله کم آرام آرام بپزد. دقت کنید مدت زمان پخت بوقلمون به نسبت از مرغ بیشتر است.

زرشک پلو با بوقلمون

 

در این فاصله قابلمه از آب را جوش اورده و برنج پاک شده و خیس شده را درون قابلمه ریخته تا غل بزند. سپس برنج را صاف کرده و با ته دیگ زیبا بگذارید دم بکشد.

زرشک پلو با بوقلمون

بعد از 90 دقیقه بوقلومن شما حاضر است میتوانید آن را جداگانه از آب خورش کنار برنج بکشید و یا در ظرفی دیگر برنج را با زعفران و زرشک و خلال پسته و زعفران تزیین نمایید.

زرشک پلو با بوقلمون

نوش جان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.