امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت ۴:۴۰
صفحه اصلی » سرآشپز »
سرویس: سرآشپز، تاریخ: 15/تیر/1395 - 15:21

دسر هندوانه

فوداستار: اول دوبسته ژله قرمز رنگ ….البالو هندوانه یا تمشک یا انار هر کدام که خواستی سلیقه ای با دو لیوان اب جوش ودو لیوان اب سرد حل میکنیم ودر یخچال میزاریم .. بعد بسته ژله الو ورا را در ...
دسر هندوانه

فوداستار:
اول دوبسته ژله قرمز رنگ ….البالو هندوانه یا تمشک یا انار هر کدام که خواستی سلیقه ای با دو لیوان اب جوش ودو لیوان اب سرد حل میکنیم ودر یخچال میزاریم ..

دسر هندوانه

بعد بسته ژله الو ورا را در یک لیوان اب سرد حل کرده میزاریم سرد که شد یک لیوان شیر به اون اضافه میکنیم وحسابی هم میزنیم ودر همون ظرف ریخته تا لایه دوم هم ببندد.

images (7)
در مرحله سوم یک بسته ژله طالبی یا لیمو که سبز رنگ باشد با روش معمولی یعنی یک لیوان اب جوش ویک لیوا اب سرد حل کرده و روی لایه قبلی میریزیم ودر یخچال میگذاریم تا خوب خوش رو ببندد.

ژله قشنگیه نوش جان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

کلیۀ حقوق این سایت برای فوداستار محفوظ می باشد.